Testimoni

"Saya sering menggunakan ilmu Super Mid Brain ini untuk menghafal al -Quran. Ia amat memudahkan saya. Saya sangat gembira dengan ilmu ini."


Nurul Anis bt Mohamad
Sek Men Agama Johor
Kluang.


"Saya rasa... amat rugilah bagi mereka yang tidak mempelajari ilmu Super Mid Brain ni. Ia ibarat KEMAHIRAN SEMULAJADI yang ada dalam setiap diri manusia tetapi tidak digunakan kerana TIDAK DIAKTIFKAN ".

Hari ini saya berasa gembira kerana hanya dengan minda... saya mampu mengesan pelbagai maklumat dan membuat kiraan Matematik dengan mudah "


Ruzana Anisah bt Mohd Rasid
MRSM Terendak.

 


Dua orang anak saya pernah mengikuti program pengaktifan otak tengah ini pada bulan November 2013.

Setelah lebih sepuluh bulan dari tarikh dia mengikuti program ini saya dapati mereka sihat dan tidak mengalami sebarang penyakit seperti migrain dan sebagainya, sebagaimana didakwa oleh sesetengah orang.

Hari ini saya dijemput sebagai peserta dan pemerhati. Program ini ternyata tiada apa yang boleh menimbulkan keraguan terutama di sudut akidah.

Secara jujur saya katakan program ini sangat bermanfaat untuk anak-anak dalam usaha kita menjadikan mereka luar biasa cemerlang. Maklumlah pelbagai kemahiran luar biasa di luar dugaan saya sebelum ini telah dikuasai oleh anak-anak saya.

Ini adalah antara harta paling penting yang perlu kita berikan kepada anak-anak agar mereka dapat menghadapi cabaran zaman hidupnya dengan lebih baik.


Ustaz Lokman Anas Bin Othman
Pen. Pengetua MRSM Pontian, Johor.
B.A (Hons) Syariah dan Pengajian Islam,
Universiti Mu'tah Jordan.
Tel: 019 616 6008